Tradiční Zlatá přilba bude opět plná hvězd

Tisková konference před 74. ročníkem plochodrážního závodu o Zlatou přilbu pak odtajnila jezdce, kteří by na ní měli v neděli 25. září startovat.

Závodit na svítkovském oválu se začne už v pátek 23.9. závodem finále  Mistrovství Evropy jednotlivců a pokračovat se bude sobotou 24.9. mistrovstvím světa FLAT-TRACK  a Zlatou stuhou juniorů. Vše vyvrcholí 25.9. tradičním závodem o Zlatou přilbu.

Chybět by neměl obhájce Patryk Dudek, trojnásobný vítěz z let 2018 – 2020 Jason Doyle a mnozí další. Celkově by se mělo v Pardubicích představit hned devět plochodrážníků z prestižního seriálu Grand Prix. Enklávu českých jezdců (Chlupáč, Klíma, Krčmář, Kvěch, Petrák) povede do boje vítěz z roku 2017 Václav Milík.

Jedná se  o nejstarší světový závod na ploché dráze, říká starosta Svítkova Petr Králíček.  Zvu vás na tuto velkou událost konanou v našem městském obvodě uvedl dále starosta a upozornil, že vzhledem k počtu návštěvníků budou muset občané bydlící v okolí stadionu strpět o tomto víkendu i určitou míru nepohody.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *